Törkölypálinkák

   
Villányi Törkölypálinka 43%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C
Vegyes villányi törkölypálinka, portugieser, merlot, kékfrankos és cabernet fajtaházasítás. Letisztult, jellegzetes vörös szőlőtörköly íz harmónia, leheletnyi mogyoró illattal, kellemes szőlőmust utóízzel. Aperitifként ajánljuk, de önmagában is különleges élményt nyújt.
0,35l
Első Baranya megyei Pálinkaverseny NAGY- ARANY
  Villányi Törkölypálinka Cabernet Sauvignon
43%


Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C
2010 évi HunDeszt aranyérmes párlata, mely hűen adja vissza a fajtára jellemző, karakteres illatokat és ízeket. Ajánljuk aperitifként és vadételek kísérőjeként. Magas kakaótartalmú (min. 70%) csokoládéval fogyasztva fokozhatjuk az íz hatást.
0,35l
HunDeszt 2010 ARANY
Első Baranya megyei Pálinkaverseny NAGY- ARANY
     
 Villányi Törkölypálinka 50%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C
Vegyes villányi törkölypálinka, portugieser, merlot, kékfrankos és cabernet fajtaházasítás. Letisztult, jellegzetes vörös szőlőtörköly íz harmónia, leheletnyi mogyoró illattal, kellemes szőlőmust utóízzel. Hagyományos 50%-os alkoholtartalma miatt a karakteres pálinkák kedvelőinek ajánljuk, aperitifként.
0,35l
   Villányi Törkölypálinka 70%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15°C
A rendkívüli intenzív, csodás első íz élmény után, a friss kékszőlő-must kissé fanyar íze hosszan élvezhető még a szánkban. Ajánljuk vadhúsok mellé kísérőnek és erdei gyümölcsök flambírozásához.
0,35l
Első Baranya megyei Pálinkaverseny NAGY- ARANY
     

 Ágyas pálinkák

   
 Villányi ágyas meggypálinka 38%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 13°C
A villányi körzet kiemelkedő gyümölcse, a szőlő mellett, a meggy. A sok napsütésnek köszönhetően a fajtára jellemző íz erősebb, az illata gyümölcsösebb. Kiemelkedően jó ízét ágyazással tökéletesítettük, így e szép színű és karakteres ízű pálinkát desszertek mellé és grillezett ételekhez ajánljuk.
HunDeszt 2010 Ezüst
Első Baranya megyei Pálinkaverseny ARANY
   Villányi ágyas szilvapálinka 38%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C
A tradicionális szilvapálinkára jellemző gyümölcsös, karakteres ízeket ágyazással lágyítottuk. A megjelenő leheletnyi szilvalekvár és karamell ízek mellett, csillogó borostyán színt kölcsönöztünk neki. Ajánljuk többfogásos étkezések közben és után digestiv italként.
HunDeszt 2010 Ezüst
Első Baranya megyei Pálinkaverseny ARANY
     
 Villányi Mézédes Ágyas Pálinka 38%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 12-15°C
A gazdag gyümölcságytól mézédessé, a hordós érleléstől vaníliássá váló, különleges törköly alapú desszertpálinka. Az édes párlatok kedvelőinek kedvenc itala.
Első Baranya megyei Pálinkaverseny EZÜST
   Villányi Ágyas Törköly 38%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 15-18°C
A kitűnő minőségű villányi törkölypálinkát aszalt vörösszőlő-ágyon érleltük, mely édeskés ízű, gyümölcsös jelleggel ruházta fel e pálinkát. Akár hűtve desszertek mellé, akár 15-18°C fokon vadas jellegű ételek mellé ajánljuk.
Első Baranya megyei Pálinkaverseny ARANY
 
     
Villányi ágyas szőlőpálinka, muskotály 38%

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 18°C
A csodálatos muskotályszőlő illat és íz egyaránt tisztán, karakteresen, mégsem tolakodóan jellemző a pálinkára. Kellemesen likőrös jellegű, könnyen itatja magát, ezért vigyázzunk vele, ne felejtsük el, hogy ez egy valódi pálinka!