Minőségpolitika

Az Osječko a minőség elkötelezett híve, melyet kivállóan bizonyít:

  • a több, mint 300 éves sörfőző hagyomán,
  • a legjobb árpa, kukorica és komló felhasználása,
  • 110 méter mélységből származó kristálytiszta víz, melyet a készítéséhez alkalmaznak

Eredményeink:

 

Az eszéki sörgyár elkötelezte magát a természet megóvása mellett, így minden lehetséges eszközzel arra törekszik, hogy a gyártással minél kevesebb terhet rójon a természetre.
Az eredményes működés hosszú távon csak úgy tartható fent, ha termékeink, szolgáltatásaink színvonalát a mindenkori fogyasztói igényekhez és tulajdonosaink magas szintű elvárásaihoz alakítjuk. Társaságunk hírnevének, piaci pozíciójának erősítését az elvárásoknak megfelelő minőség, valamint a ma hatékony minőségirányítás garantálja, ezért kiemelt fontosságot tulajdonítunk mindazon tevékenységeknek, amelyek céljaink elérését a minőség és a minőségirányítás javításával, a termelési kultúra fejlesztésével segíti, szolgálja.

Az elsődleges célunk közé tartozik a környezetünk védelme. Ezért folyamatosan vizsgáljuk és felügyeljük tevékenységeink és termékeink környezetre környezetre gyakorolt hatását. Mindennapi tevékenységeinket a környezetünkkel harmóniában végezzük, a környetbarát teljesítményünket a környezeti terhelés megelőzésével és ésszerű környezbarát megoldások bevezetésével végezzük.
Vállalatunk vezetősége ezt minden döntésében szem előtt tartja és ugyanilyen felelős magatartást vár el
dolgozóitól is.