Söreink

Az Osječko Pivo lager a térség  egyik tradicionális, történelmi múltra visszatekintő tükrös tisztaságú világos  söre.   A déliek szenvedélyességével készül, kategóriájában magas minőséget képvisel. Frissessége, könnyed 4,5%-os alkoholtartalma kiváló szomjoltóvá teszi.  Üdítő, harmonikusan édes-kesernyés  ízű és aromájú ital, amely bárki számára könnyen fogyasztható.
Modern formapalackjának alakja  a fiatalos dinamizmust, barna színe és dombornyomása a tradíciót jelképezi. Arany-fekete színvilága a sikerekre, Szlavónia büszkeségére utal.
A bársonyos ízű Osječko Pivo lager sört 0,5 l-es és 0,33l üveges, 0,5l dobozos, és 2 l-es PET palackos, valamint csapolt kiszerelésben kínáljuk fogyasztóinknak.


A Osječko Pivo barna  egy különleges, könnyen fogyasztható barna sör. Aromában, tápanyagban gazdag, illatos, sötét barna ital ínyenceknek.  A barna sör is a déliek könnyedségét tükrözi, a kategóriájában megszokott magas alkoholtartalom helyett 4,5% alkoholt tartalmaz ami sok fogyasztónak nyújt egyedülálló, kellemes élményt. Mindezt kompromisszumok nélkül, megtartva a barna sörökre jellemző malátás és karamell ízt, így ízhatásában pompásan harmonizál a keserű és édes íz, melyet enyhe komló-maláta illat egészít ki. Mélybarna színű, krémszerű habkorona jellemzi.
A könnyű Osječko Pivo barna sör 0,5 l-es és 0,33l üveges, 0,5l dobozos, és  csapolt kiszerelésből fogyaszthtó.