Hírek

Kedves Osječko sör kedvelők!


<<< Vissza

2008-11-19

Köszöntöm Önöket Horvátország legrégebbi Eszéki Sörgyára és Horvátország első söre, az Osječko nevében.

Büszkeséggel tölt el, hogy a Magyarországi piacra lépéskor én képviselhetem az Osječkot,  mindazt a hagyományt és értéket melyet magában foglal a hazánkban oly népszerű és kedvelt sör.
Nem egyszerű, de mégis hálás feladat számomra egy másik országgal megismertetni a horvát sör szenvedélyességét, markáns íz világát és a tradíció erejét, melyet Osječko mind magában hordoz.

Amikor az első kortyot ízlelgeti, akkor fogja igazán átérezni a sör valódi világát, azt a szenvedélyt, mely Szlavónia legkedveltebb italává tette.


Az Osječko sörnél a minőség már nem luxus, számunkra az egészség megőrzése és az egészséges italok gyártása elsődleges szempont!
Követve az évszázados receptet és a filozófiát, hogy az egészség a legfontosabb minden ember életében, ezért jó szívvel ajánlom Önöknek az Osječko sör fogyasztását. Nemcsak a léleknek, de a testnek is kitűnő tápláléka.
Tekintse meg sörgyárunkat!

Az Osječko sört eredeti receptura szerint készítjük, követve a hagyományokat, természetes összetevőket valamint a 110 méter mélységből származó kristálytiszta vizet tartalmaz. Formatervezett, barna színű palackokba töltjük sörünket, hogy megőrizzük a kiváló minőségét és ízét.

Az Osječko sör igazi erejét az évszázados tradícióknak és a szakértelemnek köszönheti, mely már az első kortytól érezhető sörünkben. Így vált az Osječko Szlavónia és Baranya legkedveltebb italává.

Legyenek Önök is részesei az Osječko évszázados történetének, ébresszék fel magukban a sörimádat szellemét, és fogyasszák Sörünket.

Egészségükre!

Iván Komak
Igazgató
Eszéki Sörgyár RT