Hírek

Nyuszik a pályán


<<< Vissza

2010-09-06

Rendhagyó esemény részesei lehettek mindazok, akik vasárnap a Highlandet választották szabadidejük eltöltésére.

A tétényi fennsíkon szeptember 5-én rendezték meg a Playboy Média Golf Kupát és mint minden évben, így idén is a nyuszis lányok voltak a fő attrakció. Minden flight-hoz csatlakozott egy hölgy, aki a játékosok második gurításában segédkezett.

A verseny mellett számos izgalmas programmal várták a szervezők a vendégeket. Sminktanácsadás mellett kártyajóslás, gyémánt bemutató, reflexológus, bőrdiagnosztika, kineziológus, életmód tanácsadó, asztrológus, kézműves foglalkozás, Tokajicum borkóstoló várta a résztvevőket. Közben a játszótér mellett felállított kemencében sült a lángos,  Osjecko sörcsap és a Capri Étteremben is finom falatok várták a közel 300 fős vendégsereget.

A verseny is jó időjárási körülmények között zajlott. Habár még előző nap Závodszky Zoltán, klubelnök, a rendezvény fővédnöke aggodalommal tekintett az égre, vasárnapra a felhők eltűntek, a nap kisütött és igazán ideálisnak mondható 20 fokos hőmérsékletben vágtak neki a golfozók a 9 szakaszos egyedülálló golfversenynek.

A versenyen nettó kiértékelésben Frank Tamás diadalmaskodott 23 ponttal, Dr. Borbás Gyula a második helyen végzett, míg harmadikként Hideg Dániel futott be 21 pontos eredménnyel. Sajnos eredményük nem módosítja hendikepjüket, hiszen ütésszámukat egy-egy playmate-tel közösen érték el.

Nearest to the pin különdíjat Sárközi Richárd érte el, aki díját – mivel Pro-ként játszott – felajánlotta sorsolásra. Longest drive-ban Szeberényi Máté bizonyult a legjobbnak, akinek az oldalszeles 8-as szakaszon a bunker mögött nyugodott meg a labdája.

Az eredményhirdetésen közel kétszázan gyűltek össze, ahol egy igazán nagy meglepetés várta a golfozókat. A felszolgálók kezükben tálcákkal, borral és vízzel kínálták a játékosokat. Azonban az egyik pohár alján egy gyémánt várta szerencsés gazdáját. Nem kellett sokáig várni, mivel Sárközi Heni hamar észrevette poharában a remekbeszabott követ. A díjátadáson Radnai Péter és Závodszky Zoltán köszöntötték a vendégeket és adták át a díjakat. A díjátadást követően pedig a Magna Cum Laude szórakoztatta a nagyérdeműt.

forrás>>>